Vlasniku supermarketa smetalo što psi sami čekaju ispred ulaza, pa se sad voze po dućanu u posebnim kolicima

Zasad su dostupna samo u trgovinama u Milanu, ali uskoro planira proširenje

ZADNJA IZMJENA: tra 14, 2016
Foto: Mark Osborne/Facebook

Vlasnik jednog talijanskog supermarketa zna da su psi dio obitelji, pa je svojim kupcima omogućio da odsad sa svojim ljubimcima slobodno mogu ulaziti u njegove trgovine u Milanu te ih provozati u kolicima s košaricom napravljenima posebno za njih, piše The Dodo.

Gianfranco Galantini, vlasnik trgovina Unes, objasnio je kako je na ovu ideju došao nakon što je svakodnevno gledao pse kako sami stoje ispred trgovine i čekaju svoje vlasnike da se vrate. Zbog toga je prije nekoliko tjedana naručio specijalna kolica s ugrađenom košaricom za manje vrste pasa.

“Vlasnici malih pasa mogu izbjeći to da ih ostavljaju vani, zbog čega mogu mirnije kupovati. S ovime smo krenuli tek nedavno, ali već se pokazalo koliko su nam kupci zahvalni”, ispričao je Galantini za La Repubblicu.

Planira proširenje

Psima se ideja sviđa
Psima se ideja sviđa Живодёрам.НЕТ/Facebook

Iako su ovakva kolica zasad dostupna samo u trgovinama u Milanu, Galantini je rekao kako će uskoro ovaj trend pokušati proširiti i na ostale gradove, jer mu se čini da su ga ljudi prilično dobro prihvatili. A i ljubimcima se sigurno jako sviđa.

Vlatka Ernečić
Telegram autor
515 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program