Vozačica je izgubila svijest, a u autu, koji je još uvijek vozio, bilo je i dijete. No, jedan policajac je reagirao savršeno

Pojavila se nevjerojatna snimka događaja s autoceste

ZADNJA IZMJENA: ruj 29, 2016
Foto: Screenshot

Jedna žena vozila se sa svojim 18-mjesečnim djetetom po autocesti kada joj je u jednom trenutku pozlilo te je pala u dijabetičku komu. Policajac Daniel Pattison zaprimo je informaciju da Peugeot 208 krivuda M1 cestom u britanskom okrugu Leicestershireu. Snimka s kamere, koja je bila u vozilu policajca, prikazuje kako policajac doslovno svojim autom gura automobil prema zaštitnoj ogradi, nakon čega ga pretječe kako bi ga na kraju zaustavio svojim vozilom, piše BBC.

“Neću ni zamišljati što bi se sve dogodilo i koliko ljudi bi stradalo u ovoj nesreći da policijac nije tako brzo i odlično reagirao te zaustavio moj automobil”, rekla je 34-godišnja vozačica koja je željela ostati anonimna, dodavši da je bila jako emotivna kada su joj opisali što se dogođalo tog dana na autocesti. Incident se dogodio još 11. travnja, ali je tek ovih dana snimka puštena u medije.

‘Znao sam da neće preživjeti ako nešto ne učinim’

Sada je policajac Pattison zbog svog hrabrog čina primio i nagradu. Kaže da se, kada je ugledao vozačicu u nesvijesti te dijete kako sjedi na zadnjem sjedištu, osjećao potpuno bespomoćno, ali je znao da mora hitno nešto poduzeti.

“Glava joj je bila potpuno zabačena, bila je u nesvijesti i doslovno je zurila u krov automobila. Kada sam na stražnjem sjedalu ugledao dijete samo mi je kroz glavu prošla misao ako nešto hitno ne poduzmem i ona i dijete neće preživjeti”, ispričao je policajac.

https://www.youtube.com/watch?v=-USeTBpZnGY

Ana Lonjak Božičević
Novinar
824 članka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program