Zagrebački vatrogasci danas su izvlačili osobu koja je doslovno pala pod tramvaj, objavili su slike

U 10 minuta su stigli na intervenciju i izvukli osobu ispod tramvaja

ZADNJA IZMJENA: ruj 18, 2020
Foto: JVP Zagreb

Zagrebački vatrogasci danas su spašavali jednu osobu koja je pala pod tramvaj. Dobili su dojavu iz Mihanovićeve ulice te odmah odjurili na teren kako bi pomogli unesrećenoj osobi. Fotografije intervencije objavili su na svojoj Facebook stranici. “Osoba je izvučena ispod tramvaja unutar 10 minuta od dojave i u svjesnom stanju predana Hitnoj medicinskoj pomoći”, pišu.

Kako nam kaže Siniša Jembrih, zapovjednik Javne vatrogasne postaje Zagreb, dojavu su zaprimili u 11:04, a pod tramvaj je pala starija ženska osoba. “Zračnim jastucima za podizanje podigli tramvaj prije dolaska ZET-ove dizalice. Zavukli se ispod tramvaja, postavili na dasku i izvukli je. Gospođa je tijekom izvlačenja pričala s nama”, kaže Jembrih.

Intervencije spašavanja iz prometnih nesreća "teških" vozila su vrlo zahtjevne a takva je bila i današnja intervencija…

Posted by Vatrogasna postrojba Zagreb on Friday, September 18, 2020

Teška intervencija

Vatrogasci su na Facebooku napisali i kako ovo nije bilo nimalo jednostavno spašavanje. “Intervencije spašavanja iz prometnih nesreća ‘teških’ vozila su vrlo zahtjevne, a takva je bila i današnja intervencija izvlačenja osobe”, kažu.

Naposljetku su ljude upozorili i kako opreza u gradskom prometu nikada dosta. Zdravstveno stanje osobe još nije poznato, a zapovjednik Jembrih rekao nam je kako policija utvrđuje okolnosti nesreće.

Željka Orešković
Telegram autor
1211 članak Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program