Stvari sa snimanjem filma Ono konačno su se pokrenule; upravo se pojavila fotografija novog klauna

Pennywisea će ovaj put utjeloviti glumac Bill Skarsgård

Nakon što su na predprodukciju nove verzija filma Ono potrošene godine, stvari su se, čini se, konačno pokrenule s mrtve točke. Tako je glumac Bill Skarsgård nedavno najavljen kao nova inkarnacija zločestog klauna Pennywisea, a upravo se pojavila i prva fotografija aktualnog klauna, kako piše Independent, koja je, usput, dosta zastrašujuća.

Režiju filma preuzet će Andy Muschietti koji je prikupio ekipu mladih zvijezda u usponu kao što su Jaeden Lieberher, Finn Wolfhard i Jack Dylan Grazer. A radnja filma pratit će grupu starih prijatelja koji se moraju udružiti kako bi spriječili da entitet zla koji poprima formu klauna nastavi svoje homicidalne aktivnosti.

Dosad se uz Ono vezao cijeli niz uglednih imena

Inače, inicijalno se pričalo da će film raditi Cary Fukunaga, redatelj koji je režirao hvaljenu prvu sezonu Pizzolattijeve serije True Detective dok je klauna trebao igrati Will Polter, glumac kojeg se možda sjećate iz filma Povratnik.

No, dok čekamo prvi trailer za film koji se snima prema mnogima omiljenom romanu Stephena Kinga, možemo se prisjetiti kako je Pennywise izgledao kad ga je 1990. utjelovio Tim Curry u tad megapopularnoj mini seriji.

https://www.youtube.com/watch?v=PqqBpAqnGKg