Dobili smo prvi trailer za dokumentarac o najvećem doping-skandalu u povijesti i izgleda vrlo zanimljivo

Netko je konačno snimio film o Lanceu Armstrongu i njegovoj profesionalnoj propasti

(FILES) TO GO WITH AFP STORY BY IAN WHITTELL
A file photo taken on July 21, 2010 shows US cyclist Lance Armstrong as he arrives to participate in a training session during the second of the two rest days of the 2010 Tour de France cycling race at the hotel hosting the US cycling team in Pau, south west France.  AFP PHOTO / NATHALIE MAGNIEZ
FOTO: AFP

Turbulentni život skandaloznog Lancea Armstronga dosad je uprizoren već dva puta i u oba se radilo o dokumentarnim filmovima. Sada je konačno došlo vrijeme da ova priča dobije i igranu verziju. Upravo je izašao trailer za film “The Program”, koji će svijetu još jednom pokazati sramotu posrnulog biciklista.

Režiju filma potpisuje Stephen Frears, a glavnu ulogu tumači Ben Foster. U toj drami pojavit će se još i Chris O’Dowd, a on će igrati novinara koji je razotkrio vjerojatno najveći doping-skandal u povijesti sporta i o tome napisao knjigu na kojoj se “The Program” i temelji. Uz dvojicu spomenutih glumaca, u ovom filmu glume i Dustin Hoffman, Lee Pace i Guillaume Canet.

Ovo je Fosteru dosad najveća uloga, obično je igrao u nekakvim niskobudžetnim i malo poznatim produkcijama (“Ain’t Them Bodies Saints” i “Kill Your Darlings”). Osim u ovom, iduće godine ćemo Bena Fostera gledati u još jednom visokobudžetnom filmu i to avanturističkoj drami “Warcraft”.