Dua Lipa stiže u pulsku Arenu: svjetska zvijezda održat će dva koncerta tijekom lipnja

Jedna od najpopularnijih pjevačica današnjice nastupit će 8. i 9. lipnja u pulskoj Areni

FOTO: Anadolu via AFP

Dua Lipa, jedna od najpopularnijih pjevačica današnjice, nastupit će 8. i 9. lipnja u pulskoj Areni.

Time se proširila lista svjetskih glazbenih imena koji će tijekom ljeta koncerte održati u pulskom amfiteatru, objavili su lokalni istarski mediji.

Dua Lipa autorica je hitova “New Rules”, “Levitating”, “One Kiss” i nedavno objavljenog “Dance The Night” koji je soundtrack slavnog filma “Barbie”. Dobitnica je nekoliko prestižnih glazbenih nagrada među kojima su i tri Grammyja.

Velika glazbena imena

Glazbenu je popularnost stekla već debitantskim izdanjem, “Dua Lipa”, koji je zauzeo treće mjesto na britanskom Album Chartu. Album je također iznjedrio nekoliko njezinih velikih hitova – “Be the One”, “IDGAF” i “New Rules” koji je svojevremeno bio britanski singl broj jedan.

Inače, pozornica pulske Arene ove će godine ugostiti još nekoliko velikih glazbenih imena te je službeno potvrđeno da u Pulu dolaze Avril Lavigne, Simple Minds i Lenny Kravitz.

Iz neslužbenih se izvora doznaje da će koncert na najljepšoj pulskoj pozornici održati i grupa Måneskin, pobjednik Eurosonga 2022. godine odnosno 65. po redu izbora za pjesmu Eurovizije s pjesmom “Zitti e buoni”.