Fanovi su uzbuđeni zbog nove trilogije Star Wars; otkriveno je da se počinje snimati na ljeto u Škotskoj

Nova trilogija neće imati veze s dosadašnjim likovima

Prošli mjesec smo saznali da Disney priprema potpuno novu Star Wars trilogiju. Kao i sa svim Star Wars filmovima do sada, detalji se drže u velikoj tajnosti. Poznato je da će prvi dio režirati Rian Johnson, koji je napravio odličan posao sa svojim Star Wars: The Last Jedi, koji osim što je dobio neke od najboljih kritika među svim SW filmovima, odlično je prošao i na blagajnama. Naime, sa zaradom od nešto više od milijarde dolara, The Last Jedi je film s najvećom zaradom u 2017.

Sad znamo da Rian Johnson počinje sa snimanjem prvog dijela nove trilogije u lipnju ove godine, prema izjavi neimenovanog izvora uključenog u produkciju. Film će se snimati u škotskom distriktu Argyll; na lokacijama uz popularnu turističku cestu Rest And Be Thankful koja se protežetim dijelom. U kasnijoj fazi Johnson i ekipa će snimati i na drugim mjestima diljem Škotske, no točne lokacije još nisu objavljene.

Nova trilogija neće imati veze s dosadašnjim likovima

Nova trilogija neće imati veze s Luke Skywalker sagom ili bilo kojim od njezinih likova. Umjesto toga, Johnson će nas upoznati s potpuno novim likovima iz dijelova galaksije s kojima se Star Wars filmovi dosad nisu bavili. Također su opovrgnuta nagađanja fanova da će nova trilogija uključiti likove i elemente radnje iz Knights of the Old Republic, jedne od popularnijih Star Wars kompjuterskih igara.

“Zasad se samo nebo čini kao granica. Privlači me ideja da imamo svojevrsno čisto platno da ispričamo jednu priču kroz tri filma, a da ipak ostanemo u Star Wars svijetu i postignemo taj poznati osjećaj Star Wars filmova. Želimo ispričati jedinstvenu priču u kojoj ćemo otići na nova mjesta i upoznati nove likove”, rekao je Johnson.