Hladno pivo je najavilo novi album, ovo su svi detalji koje smo za sada saznali

Novi album donosi 15 novih pjesama i u prodaji će se naći već ovaj mjesec

FOTO: Vojan Koceić

Grupa Hladno pivo godinu dana je provela zatvorena u studiju u sklopu bivše tvornice Katran gdje su mozgali, pripremali i snimali novi album. Kreativni proces je konačno završen i bend je upravo javnosti predstavio naziv albuma i dizajn naslovnice.

Album će se zvati “Dani zatvorenih vrata” i na policama dućana naći će se 20. travnja. To je prvi studijski album Hladnog piva od 2011. kad su izbacili “Svijet glamura”. Ostatak informacija momci iz benda dali su u svom službenom priopćenju:

Jedan posto rock gostiju

“Na albumu će biti 15 novih pjesama iliti 51 minuta muzike za skakanje i plakanje. Sadržavat će devedesetidevet posto gitara, bubnja, basa i glasa. Onaj jedan posto čine gosti od kojih bi izdvojili Tomfu iz Kawasaki3pa koji nas je pošteno izvrijeđao na jednoj pjesmi te Goluba iz Goblina koji nam je svoj dionicu otpjevao iz ormara u Adis Abebi (Etiopija). Ovaj put bi još jednom spomenuli i naše producente Juru i Pavlu koji su napravili odličan posao jer se sve dobro čuje pa čak i ono što nismo htjeli da čujete.”

“Dani zatvorenih vrata” izlaze za Gajba records, izdavačku kuću koju su pokreni upravo dečki iz Hladnog piva. Dizajn naslovnice potpisuju Šešnić i Turković.

HP_naslovnica-f
IDM Music