Izašao je trailer za film Deadpool & Wolverine, pun je krvi, akcije, ali i karakterističnog Marvelovog humora

Redatelj Shawn Lev odlučio je, na oduševljenje mnogih, ukrstiti dvojicu poznatih Marvelovih junaka - Deadpoola i Wolverina

Nakon čak šest godina pauze, u Marvelov filmski svemir vraća se Deadpool – kojega opet tumači glumac Ryan Reynolds – dok ćemo Hugha Jackmana gledati kao Wolverina.

Novi nastavak Deadpoola režirao je Shawn Lev, redatelj franšize “Noć u muzeju, koji je s Reynoldsom i ranije surađivao na filmovima “Free Guy” i “The Adam Project”. Ovaj je put odlučio ukrstiti dvojicu poznatih Marvelovih junaka – Deadpoola i Wolverina – a mnogi fanovi Marvela već komentiraju kako će ovo biti film koji će vratiti Marvel na stare staze.

Uz Reynoldsa i Jackmana u filmu glume Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni i Matthew Macfadyen.

Prvi trailer za film prikazan je tijekom nedjeljne utakmice Super Bowla. Kako vidimo iz trailera, priča novog Marvelovog filma započinje na rođendanskoj zabavi Wadea Wilsona (Deadpool), koju prekidaju agenti Time Variance Authorityja, fikcionalne birokratske organizacije iz Marvelovog svijeta. Agenti otimaju Deadpoola, vraćaju ga u stožer i upućuju na misiju prikazujući mu slike i likove iz povijesti studija Marvel, uključujući Kapetana Ameriku, Iron Mana i Thora.

Podsjetimo, prva dva nastavka franšize o Deadpoolu bila su veliki hitovi 20th Century Foxa, a kako je Disney u međuvremenu kupio taj filmski studio – Deadpool sada ulazi u Marvelov filmski univerzum kao prvi film s oznakom R. Zbog prostota i nasilja u filmu, mlađi od 17 godina tako će morati gledati ovaj film uz punoljetnu osobu u pratnji.

Iz prvog trailera za film nije jasno koliko je vremena prošlo za Wadea Wilsona (Ryan Reynolds) i njegovu partnericu Vanessu (Morena Baccarin) od kraja Deadpoola 2, pa čak niti jesu li to potpuno iste verzije likova koje su se pojavile u tom filmu. No, kada ga odvedu agenti Time Variance Authorityja, Wilson nije baš iznenađen što ih vidi ili što ga odvode kroz portal.

Iz trailera je, međutim, jasno da je Deadpool otet da obavi poseban posao zbog kojega će, između ostalog, morati i na bojno polje ispred uništenog loga 20th Century Foxa, što sugerira da će Deadpool & Wolverine sadržavati i likove iz starijih X-men filmova. Također je jasno da će i ova verzija Deadpoola sadržavati karakterističan humor na koji smo navikli od strane Ryana Reynoldsa u ulozi Deadpoola, kao i da će film biti krvav i pun akcije.

Tko će se još od Marvelovih junaka pojaviti u novom filmu možemo samo nagađati, ali činjenica da trailer ne prikazuje samog Wolverinea definitivno sugerira da bi Deadpool & Wolverine mogao sadržavati više poznatih Marvelovih mutanata nego što očekujemo. Film u kina stiže 26. srpnja, a scenarij su napisali Ryan Reynolds, Rhett Reese, Paul Wernick, Zeb Wells & i Shawn Levy.

Inače, spekulira se i da bi se u filmu trebala pojaviti i Taylor Swift, budući da je bliska prijateljica Ryana Reynoldsa i njegove supruge Blake Lively, a dosad je nekoliko puta i javno reklamirala novi Marvelov uradak.