Izašao je trailer za The Greatest Showman, što ne bi bilo ništa posebno da nije prvi ikad koji je emitiran uživo

Fox je prikazao trailer u koji su se uključili uživo. Osim Jackmana i Efrona, sudjelovalo je 150 plesača

FOTO: Niko Tavernise/Fox

Fox je u nedjelju navečer napravio svojevrsni televizijski presedan. Po prvi puta u povijesti su emitirali trailer za novi film koji je snimljen i prikazan uživo. Radi se o novom traileru za film The Greatest Showman, koji su prikazali u sklopu svojeg showa A Christmas Story Live, kako prenosi Deadline.

The Greatest Showman je mjuzikl koji prepričava životnu priču o P.T. Barnumu, začetniku modernog cirkusa kakvog poznajemo danas. U glavnoj ulozi, u kojoj ponovno pjeva, pojavljuje se Hugh Jackman, a partner u filmu mu je Zac Efron.

Jackman je prije ovog filma mrzio čuti samog sebe kako pjeva

Fox se usred svog A Christmas Story Live prijenosa prebacio u Warner Bros studio gdje je spomenuti trailer snimljen uživo, što je vrlo očito već u samom početku gdje Jackmanova pjevačka izvedba nije baš vrhunska. No u sljedeće dvije i pol minute koliko trailer traje, glumačka postava se poprilično zagrije, te se do kraja cijeli spot pretvori u pravi glazbeni i plesni spektakl u maniri Broadwayskih mjuzikla.

Jackman je već iskusni veteran u svijetu mjuzikla, a osvojio je i nagradu Tony za ulogu u broadwayskom mjuziklu The Boy From Oz. “Nikad nisam više uživao u pjevanju. Doduše, još uvijek mi je neugodno slušati samog sebe kako pjevam. Često slušam Broadway Channel na radiju, i kad god me najave jednostavno moram ugasiti radio. No, u ovom filmu čak mogu slušati samog sebe kako pjevam”, rekao je Jackman u intervjuu za Playbill, dodavši da je ponosan na svoju izvedbu u filmu. Svoj entuzijazam podijelio je i s fanovima na Instagramu.

U spotu snimanom uživo sudjelovalo je više od 150 plesača

U spotu su se Jackmanu i Efronu u izvedbi pjesme Come Alive pridružile Zendaya i Keala Settle, koje također glume u filmu, a osim njih i cijela vojska od 150 plesača. Pjesmu su napisali Benj Pasek i Justin Paul, dobitnici Oscara za najbolju filmsku glazbu s filmom La La Land.

Film je režirao Michael Gracey u svom redateljskom debiju, a prema zajedničkom scenariju Jenny Bicks, koja je osvojila Emmyja za Sex and the City, i Billa Condona koji se već okušao u mjuziklima scenarijem za Chicago, a osvojio je Oscara za scenarij filma Gods and Monsters.

U sporednim ulogama pojavljuju se i Michelle Williams i Rebecca Ferguson, a film u naša kina stiže 28. prosinca.