James Cameron je oduševljen novim Terminatorom. U pomalo smiješnom videu tvrdi da je najbolji film ikad

Kaže da je ovo renesansa franšize, zato im i snima reklame

HOLLYWOOD, CA - OCTOBER 15: Director James Cameron attends the American Cinematheque 30th Anniversary Screening Of "The Terminator" Q+A at the Egyptian Theatre on October 15, 2014 in Hollywood, California.   Frazer Harrison/Getty Images/AFP
FOTO: AFP

Poznati redatelj James Cameron nimalo se ne srami svoje ljubavi prema novom Terminatoru. On tu franšizu toliko voli da je čak i javno deklarirao svoju opsjednutost robotima iz budućnosti. Tako je nedavno u javnost izašla njegova video poruka u kojoj objašnjava da iako nije imao nikakve direktne veze s najnovijim nastavkom franšize,”Terminator: Genisys”, on taj film svejedno iščekuje s neviđenim nestrpljenjem.

“Gledate li film koji vas vodi na neko putovanje, a k tome još možete pratiti priču i zanimaju vas likovi koji se u tom filmu pojavljuju, onda stisnite po gasu i akcija će biti nemilosrdna”, rekao je on. “Takvi vam filmovi pružaju stimulativno tjelesno iskustvo koje vam zaista tjera adrenalin kroz tijelo. To sam mislio o prva dva nastavka o Terminatoru, a mislim da gledatelju upravo takvo iskustvo donosi i ovaj najnoviji nastavak”, zaključio je Cameron.

U kratkom videoklipu Cameron je istaknuo kako se “Genisys” s mnogo obzira ophodi s prva dva filma – koje je on, usput, režirao. “Imam osjećaj da je ova franšiza ponovo oživljena, kao da je doživjela svoju renesansu… U novom filmu, koji u mom umu postoji kao treći nastavak franšize, Arnoldu je uspjelo lika koji tumači podignuti na neku novu razinu. Ako su vam filmovi o Terminatoru dragi, ovaj ćete voljeti”, zaključio je Cameron.

Dodati tome bilo što drugo bilo bi naprosto redundantno pa vas stoga ostavljam da u miru pogledate reklamu koju je Cameron (besplatno?) napravio za novi nastavak Terminatora.