Konačno kreće snimanje nove verzije komedije "Ghostbusters", a ovako će izgledati kostimi novih istjerivačica

Redatelj Paul Feig na Twitteru je objavio fotografiju njihovih kostima

FOTO: Twitter

Konačno je počelo snimanje filma “Ghostbusters” u kojem će sve glave uloge tumačiti žene, a tim je povodom na Twitteru upravo objavljena i fotografija kostima koji će glumice u filmu nositi. Fotografija koju je objavio redatelj ovog remakea, Paul Feig, prikazuje četiri kombinezona koji su označeni prezimenima glumica koje će se u njih za potrebe snimanja uvući.

Premda zasad još uvijek nije poznato o čemu će se u novim “Ghostbustersima” točno raditi, priča se da će Wiig i McCarthy igrati dvije spisateljice koje pišu knjigu o paranormalnim aktivnostima na prestižnom sveučilištu Columbia. Navodno će se njih dvije u jednom trenutku udružiti s još dvije istjerivačice duhova kako bi spriječile invaziju New Yorka duhovima.

Na stranu te špekulacije, ono što sigurno znamo je da ćemo u ovom filmu prepoznati velike utjecaje serije “The Walking Dead”. “Reći ću samo da sam tom serijom bio inspiriran u velikoj mjeri”, izjavio je Feig nedavno. “Ono što mi se u toj seriji neizmjerno svidjelo je način na koji se autori u njoj poigravaju idejom opasnosti. I to je nešto što želim uključiti u svoju verziju “Ghostbustersa”. Ova mi je serija stvarno poslužila kao veliko vrelo inspiracije”, zaključio je on.

Inače, premijera ovog filma očekuje se u srpnju iduće godine.