Marvel je prije par minuta objavio trailer za svoj novi film o superheroju koji je mrav. Da, mrav.

Ant-man je bizaran lik za ekranizaciju, ali film izgleda vrlo zabavno

FOTO: Marvel

Marvel ima 2000 likova u svom katalogu. Izabrati koji će i kada pretvoriti u film, ne može biti lagan zadatak. Dosta dobro im ide s adaptacijama velikih i važnih likova kao što su Thor, Captain America i Iron Man. Ali onda znaju gurnuti ruku duboko u vreću bizarnosti i izvuku nešto kao što je ‘Guardians of the Galaxy’. Čak im i to bude spektakularno.

Danas su objavili trailer za idući u nizu bizarnih ekranizacija. Radi se o filmu ‘Ant-Man’ o znanstveniku koji se može smanjiti na veličinu mrava. Zašto mrav? Kompliciran priča, iako još uvijek nisu baš svi sigurni.

Dosta obećavajuće, usprkos problemima

Otkako je najavljen, ovo je trebao biti užasno zabavan film. Trebao ga je režirati Edgar Wright, koji se proslavio sa Shaun of the Dead i Hot Fuzz, ali je to propalo. Novi režiser, Peyton Reed je uglavnom poznat po romantičnim komedijama, a to ne obećava previše.

Obećavaju glavni glumac, Paul Rudd, prvi trailer koji je izašao (a bio je prilagođen mravima, obavezno pogledajte), a sad i prvi pravi trailer koji nam pokazuje da bi tu ipak moglo biti nešto humora i zabave.

‘Ant-Man’ bi se u kinima trebao pojaviti sredinom lipnja, a do onda ću razmišljati veselim li mu se ili ne.