Neki genijalac izmislio je upravo lijek protiv spoilera za Igru prijestolja i svi ga zbog toga jako volimo

Radi se o revoluciji interneta na koju smo dugo čekali

FOTO: Screenshot

Nove epizode serije Igra prijestolja postale su nešto poput tjednog eventa, piše Business Insider, ako ne pogledate svježu epizodu čim izađe, u ponedjeljak ujutro dočekat će vas dosta gadna situacija na društvenim mrežama, portalima i internutu općenito. A stvari su eskalirale do te mjere da se na spoilere nalijeće već i unutar sat vremena od kraja emitiranja svake nove epizode popularne serije u SAD-u.

Nažalost, nemaju svi prilike gledati nove epizode Igre prijestolja u stvarnom vremenu i to se baš i ne može promijeniti, ali zato je neki genijalac napravio aplikaciju koja će sve spoilere povezane s Igrom prijestolja maknuti s vaših društvenih mreža.

S ostatkom interneta je situacija malo kompleksnija pa ćete na portalima poput ovog i dalje svako toliko naletjeti na neki novi spoiler. No, budući da smo mi dobri sve spoilere najavljujemo unaprijed pa se za vrijeme svog posjeta Telegramu zbog toga ne morate brinuti.

Spasonosno oružje protiv spoilera

Dakle, vaše spasonosno oružje protiv spoilera zove se Game of Spoils, napravio ga je Stu Blair, a funkcionira na sljedeći način: zacrni sve postove koji sadrže neku frazu povezanu sa serijom Igra prijestolja i umjesto spoilera dobivate zgodnu poručicu ekstenzije Game of Spoils. Funkcionira na Twitteru, Facebooku, Redditu i Google Newsu.

kim twitter feed

A cijela stvar postala je još bolja kad je stigao update Game of Spoilsa koji svakom korisniku omogućuje individualizaciju ekstenzije pa ćete tako, instalirate li ekstenziju, moći dodati personalizirane fraze koje će vam omogućiti da isključite samo neke određene spoilere. Internet možda jest mračan i pun spoilera, ali zato vaš život odsad to više ne mora biti.