Netflix uskoro na male ekrane vraća Gilmorice, a u novim ćemo nastavcima, izgleda, gledati i Michelle Obamu

Snimaju se četiri nova nastavka, a premijera je zakazana za jesen

FOTO: screenshot

Kad smo 2007. gledali finale serije Gilmorice u zadnjoj smo sceni vidjeli kako se Rory oprašta od svojih sumještana iz fiktivnog gradića Stars Hollow kako bi se kao reporterka priključila timu prve predsjedničke kampanje Baracka Obame.

Otada je prošlo nešto više od devet godina, Obama svoj drugi mandat privodi kraju, a Netflix je u međuvremenu odlučio Gilmorice ponovno dovesti na male ekrane.

A kako nam se približava jesen i premijera prvog od četiri nova dugometražna nastavka nekad popularne serije, pojavljuje se i sve više vijesti o tome što ćemo gledati u novim Gilmoricama.

Michele Obama gostovat će u novim Gilmoricama

Tako se na internetu upravo pojavila snimka na kojoj Alexis Bledel, glumica koja u Gilmoricama tumači ulogu kćeri štreberice jedne prilično netipične samohrane majke, razgovara s aktualnom američkom prvom damom, Michelle Obamom. A o čemu bi Rory drugome pričala doli o knjigama?

U kratkom isječku Rory, naime, prvu damu opskrbljuje s knjigama koje će joj možda trebati da bi prikratila vrijeme kad ode na turneju kako bi promovirala inicijativu Let Girls Learn čiji je cilj osiguravanje pristup obrazovanju djevojkama diljem svijeta. Inicijativa je, inače, stvarna, a Michelle Obama je prilično aktivno promovira i izvan serije.

Osim što je supruzi američkog predsjednika sugerirala da pročita omanju pristojno opremljenu knjižnicu (od Shakespearea preko ruskih klasika i Prousta do suvremenih književnih djela), iznenadila ju je i sa slatkišima koje joj je, navodno, poslala Lorelai.