Cijeli svijet beskrajno se veseli novim epizodama kultnih Gilmorica

Trend oživljavanja televizijskih klasika se, izgleda, nastavlja

FOTO: YouTube

Izgleda da je godina pred nama puna revivala kultnih serija iz devedesetih. Upravo smo saznali da uskoro kreće snimanje mnogima omiljenih Gilmorica. Tu je informaciju putem svog Twitter profila potvrdila Lauren Graham koja je u seriji koja je obilježila milenijske godine tumačila jednu od dvije glavne uloge, Lorelai Gilmore.

Gilmorice, dramska serija o samohranoj majci koja odgaja svoju akademski ambicioznu kćer Rory (Alexis Bledel), izvorno su emitirane od 2000. do 2007. godine. Doznajemo da će se i u revivalu pojaviti veći dio glumaca iz originalne postave.

Točnije, na setu fikcionalnog gradića Stars Hollow ponovo će se pojaviti Scott Patterson, Kelly Bishop, Sean Gunn i Keiko Agena. Seriju će producirati Warner Bros, a Amy Sherman-Palldino i Daniel Palladino pisati će i režirati nove epizode. A budući da je Netflix cijeli arhiv Gilmorica učinio dostupnim, izgledno je da i oni očekuju ogroman uspjeh revivala.

Zanimljivo je i da je ovo već treća kultna serija čije ćemo nove nastavke uskoro opet gledati na malim ekranima. Prethodile su joj najave novih epizoda Pune kuće i Dosjea X. No, za razliku od ovih dosad najavljenih, Gilmorica se sjećamo zbog nevjerojatno pametno raspisanih dijaloga koji su obilovali književnim referencama pa vjerujemo da će se njihove prepoznatljive šale i više nego genijalno uklopiti u vrijeme Twittera.