Ozzy Osbourne formirao je novu grupu sa Slashom iz Guns N' Rosesa i fanovi su zbog toga oduševljeni

Kako sad stvari stoje, ova supergrupa nastupit će samo jedanput

LOS ANGELES, CA - MAY 12: (L-R) Musicians Ozzy Osbourne, Tommy Clufetos and Slash perform onstage at the 10th annual MusiCares MAP Fund Benefit Concert at Club Nokia on May 12, 2014 in Los Angeles, California.   Frazer Harrison/Getty Images/AFP
FOTO: AFP

Uz to što su poznati kao vrhunski glazbenici, Ozzyja Osbournea i Slasha prati reputacija tipova koji imaju velikih problema sa zadržavanjem svojih bendova na okupu. Raskol Guns N’ Rosesa i brojne bezuspješne pokušaje pomirenja mediji su godinama intenzivno pratili, a u posljednje je vrijeme i Black Sabbath često u vijestima zbog javnih prepucavanja njegovih članova.

Najglasniji u tom sukobu upravo su Ozzy Osbourne i bubnjar benda Bill Ward. Naime, Ozzy je prije dvije godine zabranio Wardu da krene s njima na turneju zbog toga što je predebeo da bi nastupao na koncertima. Warda je to jako uvrijedilo i od tada ne komunicira s ostalim članovima, a navodno neće uopće sudjelovati u snimanju novog albuma Sabbatha.

Slash i Ozzy odlučili su privremeno staviti bendovske probleme na stranu kako bi se udružili radi jednokratnog projekta epskih razmjera. Osnovali su supergrupu u kojoj im se pridružio Tom Morello iz Rage Against The Machinea i Audioslavea te basist Sabbatha Geezer Butler. Svi oni zajedno čine all-star postavu koja će nastupiti samo jedanput, i to ove jeseni na festivalu Voodoo Music Experience u New Orleansu.

Njihov je koncert na rasporedu točno na Noć vještica, što je vrlo prikladno kad se uzme u obzir koliko vremena neki od članova ove grupe provode u kostimima. Ova grupa trenutno ima radno ime Ozzy Osbourne Featuring Geezer Butler, Tom Morello And Slash, no vjerujemo da će Ozzy u dogledno vrijeme pronaći sretnije rješenje.