Procurio kratki presjek: Evo kako će zvučati najnoviji album Hladnog piva

Stranica benda se danima rušila zbog ogromnog broja prednarudžbi

14.11.2014., Zagreb – Koncert Hladnog piva u klubu Jabuka povodom predstavljanja novog live albuma Evo vam dzinovski!. Photo: Grgur Zucko/PIXSELL
FOTO: Grugr Zucko/PIXSELL

Preostalo je manje od tjedan dana do izlaska novog albuma grupe Hladno pivo. Kao što smo već pisali, riječ je o njihovom prvom studijskom albumu još od 2011. godine.

Publika se tijekom ove višegodišnje pauze očito jako zaželila nove glazbe. Naime, Hladno pivo je na svojoj Facebook stranici pustilo preorder opciju u pogon, gdje je dana mogućnost svim fanovima da svoj primjerak “Dana zatvorenih vrata” naruče ranije. Kako se ne bi osjećali zakinuti naspram zagrebačkih fanova koji će svoj album moći nabaviti već u subotu, dana je opcija i personaliziranog potpisa albuma.

Prednarudžbe stižu iz cijelog svijeta

Veliki interes doveo je do toga da je na web stranicu benda u nekim trenucima bilo nemoguće ući, jer se zablokirala pod navalom ljudi zainteresiranih za novi album. Nakon par dana situacija se normalizirala, no narudžbe i dalje ne prestaju stizati. Zanimljiva je informacija da narudžbe osim iz Hrvatske i zemalja regije (Slovenija, BiH, Srbija, Makedonija) dolaze iz Nizozemske, Njemačke, Austrije, pa čak i Australije, SAD-a i Novog Zelanda.

Hladno pivo je sad na Youtubeu objavilo i kratki audio teaser – kompilirane isječke iz više pjesama, koji nam daju dodatni uvid u to što možemo očekivati od novog projekta.


Povodom izlaska albuma, dečki iz benda organiziraju malo promociju koja će se održati u subotu 18.4., točno u podne, u Vinyl baru (Bogovićeva 3, Zagreb). Hladno pivo tamo će se podružit će se s fanovima i frendovima, potpisivati CD-e, te dijeliti promotivne poklone. Isto tako, bend će odsvirati i nekoliko pjesama s novog albuma.