Ridley Scott će u svom novom filmu, koji je potpuno završen, Spaceyja zamijeniti Christopherom Plummerom

Tvrdi kako će do 22. prosinca, za kad je zakazana premijera, stići snimiti promjenu

U hrabrom, a bome i skupom potezu, redatelj Ridley Scott odlučio je zamijeniti glavnog glumca u svom novom filmu koji je već završen i spreman za prikazivanje. Naime, glavnu ulogu u Scottovom najnovijem filmu All The Money In The World odradio je Kevin Spacey, a redatelj se na ovaj potez odlučio nakon nedavnih optužbi za Spaceyevo seksualno zlostavljanje mlađih kolega. Radi se, inače, o filmu koji se trebao natjecati za Oscara.

Sony je prije nekoliko dana objavio da film All The Money In The World povlači iz utrke za cijenjenu American Film Institute nagradu te također iz utrke za Oscara, a sad je i Scott povukao ovaj drastičan potez. Iako je film već snimljen, a glasnogovornik Sony Picturesa ocijenio ga je “odličnim”, Ridley Scott je Spaceya odlučio zamijeniti Christopherom Plummerom.

Unatoč dodatnim snimanjima, film bi trebao izaći do kraja godine

Tako će Plummer sada ponovno snimiti sve kadrove u kojima se pojavljuje Spacey, tj. zamijeniti ga u ulozi J. Paula Gettya u istinitoj priči o otmici njegovog 16-godišnjeg unuka. Ridley Scott je, u skladu sa svojom ekscentričnom naravi, samostalno donio ovu odluku i o svemu samo obavijestio Sony Pictures.

https://www.youtube.com/watch?v=6x62O8A8qHw&t=6s

Unatoč najavljenoj zamjeni glumaca, koja će zahtijevati i ponovna snimanja s Markom Wahlbergom i Michelle Williams koji se pojavljuju u sporednim ulogama, Scott je još uvijek odlučan u namjeri da film izađe 22. prosinca, kako je prethodno najavljeno. Obzirom na kratko vrijeme koje mu je preostalo do najavljene premijere, ukoliko Scott stvarno uspije realizirati svoju ideju, mogao bi ući u holivudsku povijest.