Rod Stewart pojavio se na neobičnim karaokama u autu, a pridružio mu se i neočekivani gost

Pjevač je gostovao u talk-showu kojeg vodi talentirani James Corden

FOTO: Youtube

James Corden je u vrlo kratkom roku dokazao da je najbolji novi talk-show voditelj na američkoj televiziji. Ovaj vrlo duhoviti i talentirani Britanac je prije nekoliko mjeseci preuzeo Late Late Show na CBS-u i zahvaljujući svojim originalnim skečevima (poput onih sa Tomom Hanksom i Arnoldom Schwarzeneggerom) postao apsolutni hit.

Nedavno je uveo novi skeč u svoj repertoar, i nazvao ga je Carpool Karaoke. U njemu se vozika Hollywoodom u društvu raznih glazbenih zvijezda s kojima onda razgovara i usput pjeva njihove najpoznatije pjesme. Dosad su se na suvozačkom mjestu našli Justin Bieber, Jennifer Hudson, Mariah Carey i Iggy Azalea, a u najnovijoj epizodi ugostio je legendarnog Roda Stewarta.

U hotele se prijavljivali kao Fleetwood Mac

Vožnju započinju uz zvukove Stewartove verzije pjesme “The First Cut Is the Deepest”. Pjevač je u razgovoru s Cordenom otkrio kako je u vrijeme najveće popularnosti njegova benda The Faces njihov stil života bio izvan kontrole: samo su pili, orgijali i razbijali hotelske sobe. Pjevač je rekao kako je jedini bend koji im je u tome mogao parirati bio The Who. S obzirom da im je nakon nekog vremena bio zabranjen pristup većini hotela, počeli su se prijavljivati u njih kao Fleetwood Mac.

Iduća na redu bila je pjesma ASAP Rockya “Everyday” koja na refrenu semplira Stewartov vokal iz pjesme “In A Broken Dream” Pythona Leea Jacksona. Nakon što su otpjevali prvi refren, na zadnjem sjedištu auta odjednom se pojavio sam Rocky koji je odrepao svoju strofu iz pjesme i potom nestao, kao da ga nikad nije ni bilo.

Stewart je u kasnijem dijelu razgovora s Cordenom otkrio kako je izgubio nevinost kao 15-godišnjak s puno starijom i krupnijom ženom koja je inspirirala pjesmu “Maggie May”.