Kako je Tom Hanks sažeo cijelu karijeru u urnebesan skeč od 8 minuta

Legendarni glumac je još jednom pokazao zašto ga toliko volimo

FOTO: Youtube Screenshot

Postoji kategorija holivudskih glumaca koji su u svojoj karijeri snimili nekoliko bezvremenskih klasika, i njihova percepcija u javnosti je takva da im je teško zamjeriti povremene gafove ili filmove koji nisu dosegli razinu kvalitete koju smo od njih očekivali. Jedan od tih glumaca je svakako Tom Hanks, a upravo on je gostovao sinoć u premijernom izdanju novog Late Late Showa.

Naime, nakon punih deset godina poziciju voditelja ove emisije na američkoj mreži CBS napustio je Craig Ferguson, a njega je naslijedio britanski komičar James Corden. U svom prvom izdanju s novim voditeljem, Late Late Show ugostio je Milu Kunis i gore spomenutog dvostrukog oskarovca.

Za vrijeme emisije prikazan je briljantan skeč u kojem su Corden i Tom Hanks na urnebesan način interpretirali scene iz svih Hanksovih filmova u samo osam minuta. Sve je krenulo s legendarnom scenom na klupi iz “Forrest Gumpa”, nastavilo se s kratkim isječcima iz “Spašavanja vojnika Ryana”, “Kapetana Phillipsa”, “Brodoloma života” i drugih filmova, da bi se završilo simpatičnom izvedbom “You got a friend in me” iz “Priče o igračkama”.

Nećemo previše otkrivati, najbolje će biti da pogledate sami, a nakon toga nam u komentarima napišite koji je vaš omiljeni film Tom Hanksa!