Scully i Mulder su se u velikom stilu vratili iz devedesetih (i svijetu dosta eksplicitno obznanili svoju ljubav)

Radi se o duhovitom skeču Jimmyja Kimmela koji je ponovo spojio kultni dvojac

FOTO: YouTube

Cijeli svijet već mjesecima priča o tome da se kultni dvojac FBI-ovih agenata iz devedestih koji istražuju opskurno uskoro vraća na male ekrane. Internet svakodnevno preplavljuju nove vijesti o tome kako će izgledati nove epizode kultne serije Dosjei X. No, ono što je američki voditelj Jimmy Kimmel uprizorio jučer ipak nije nitko mogao očekivati.

On je, naime, za potrebe svog showa upriličio skeč u kojem se Scully i Mulder ponovo sastaju. Problem nastaje kad uvide da su devedesete nepovratno izmakle pa se uz zvuk dial upa (za mlađe čitatelje, to je onaj stari ultraspori internet kojim smo se služili za vrijeme tog mračnog predvirtualnog vremena kad su još diskete bile vrhunsko tehničko dostignuće) nostalgično prisjećaju vremena u kojem su bili popularni. Stoga im je FBI, da bi se lakše snašli u novom vremenu, dodijelio novog partnera koji bi ih trebao uputiti u tekovine sadašnjosti.

Na kraju skeča se, na nagovor svog novog partnera, događa ono što smo svi čekali svih onih epizoda u devedesetima: Mulder i Scully javnosti konačno odluče obznaniti svoju ljubav. I to ni više ni manje nego na stolu svog oronulog, starog, podrumskog ureda koji je ukopan negdje u tlo savezne države New Mexico. Kakvog li sjajnog uvoda u nove epizode novih Dosjea X!