Upravo je izašao prvi trailer za novi film o Jobsu i čini se da će biti jako dobar

Prvi kadrovi iz filma su jezivo uvjerljivi, a glumci potpuno neprepoznatljivi

FOTO: YouTube

Do sada smo vidjeli samo fotografije Michael Fassbendera u ulozi Steve Jobsa. I to jednostavno nije bilo to. Nitko nije bio uzbuđen. Naime, Fassbender, na fotografijama, nije izgledao kao Jobs. Sve se činilo super. Scenarij je pisao Aaron Sorkin, na filmu je jedno vrijeme radio David Fincher, režirao ga je Danny Boyle, Glume Fassbender, Seth Rogen, Kate Winslet i Jeff Daniels. Ali nikako nije dobro izgledalo.

Sve do danas. Upravo je izašao trailer. Po prvi put vidimo Fassbendera kako se miče okolo, kako priča. I malo sam u šoku. Čovjek je potpuno skinuo Jobsa. Nije mu potpuno identičan. I baš zato izgleda genijalno. Ovo je možda prvi put da ćemo dobiti dobar film o Jobsu.

Rogen izgleda super kao Steve Wozniak, Winslet je potpuno neprepoznatljiva kao šefica marketinga Macintosha, a Jeff Daniels izgleda standardno sjajno kako bivši direktor Applea, John Sculley.

Ovo je mali pogled u film, tek nekoliko sekundi, ali je ohrabrujući. Pogotovo zato što je prije mjesec dana procurio scenarij filma, pa smo saznali i o čemu se radi. Pratit ćemo Jobsa u tri ključna trenutka u životu, kada predstavlja originalni Macintosh, kada predstavlja NeXT Cube i kada predstavlja prvi iMac. Cijeli film se odvija u nekoliko sati prije svakog od ovih tri događaja, a oni koji su scenarij pročitali kažu da je to možda najbolja stvar koju je Aaron Sorkin do sada napisao. Što govori jako puno.

‘Steve Jobs’ će se u kinima pojaviti početkom listopada.