Upravo smo saznali da se snima nova (filmska) verzija Baywatcha

Tužna vijest je da se u njemu neće pojaviti omiljena JD

FOTO: YouTube

Sjajna vijest za sve (nas) zaljubljenike u devedesete. Uskoro počinje snimanje filmske adaptacije legendarne serije Baywatch. U filmu bi se u glavnim ulogama trebali pojaviti Dwayne Johnson i Zac Efron. Režiju će potpisati Seth Gordon, a film će navodno biti namijenjen nešto odraslijoj publici.

Filmska radnja trebala bi pratiti spasioca kojeg će tumačiti Johnson. Njegov će lik biti prisilno uparen s nekim neiskusnim mladim spasiocem kojeg će pak, logično, glumiti Efron. Napeto će postati kad se sazna da jedan zli oligarh ima pakleni plan čije bi cilj trebao biti da uništi plažu koju spomenuti dvojac čuva od opasnosti koje vrebaju iz dubine.

Remake osuđen na propast zbog izostanka omiljenog crvenog kupaćeg kostima?

Dobro, sigurni smo da ovaj film neće biti ni blizu nominacijama za Oscar (za Malinu nismo baš sigurni), ali ono što nas je zapravo jako rastužilo bila je vijest da se u filmu neće pojaviti Pamela Anderson. Ona je, naime, nedavno izrazila negodovanje zbog snimanja ovog filma.

“Nitko ne cijeni remakove”, izjavila je. Ne znamo krije li se razlog njenog nezadovoljstva u činjenici što je nitko nije zvao da se priključi novoj postavi, ali znamo da je vrijeme koje je u devedesetima provela na setu Baywatcha bilo najbolje u njezinom životu.

No, zato šefovi nisu zaboravili na Davida Hasselhoffa. Šuška se da je njegovo potpisivanje ugovora samo pitanje vremena. Navodno se još uvijek nalazi u pregovorima oko ugovora. Pogađate, čovjek traži veću plaću. Ne znamo što bi on točno u novom Baywatchu trebao glumiti – sumnjamo, doduše, da se neće raditi o ulozi većoj od igranja bove – ali dok čekamo, s veseljem ćemo se prisjetiti najboljih dana ove sad već poprilično ocvale ekipe.