Uskoro izlazi dokumentarac koji se bavi životom i karijerom pokojnog komičara Chrisa Farleya

Farleya mnogi opisuju kao jednog od najboljih komičara 90-ih

FOTO: Youtube

Kratki život i vječno nasljedstvo Chrisa Farleya tema su novog dokumentarca naziva “I Am Chris Farley”. Ovaj film istražuje nagli uspon komičara koji se proslavio kao dio glumačke postave “Saturday Night Livea”, a kasnije i u holivudskim filmova, da bi tragično preminuo 1997. od posljedica predoziranja.

U filmu će biti prikazani intervjui s brojnim Farleyevim suradnicima i prijateljima, od Adama Sandlera i Davida Spadea pa do Boba Odenkirka i Mikea Myersa. U snimanju su sudjelovali i članovi njegove obitelji. “I Am Chris Farley” je strukturiran uz pomoć velike količine arhivskih snimki, ponajviše onih gdje glumi neke od svojih najpoznatijih uloga, poput Matta Foleya koji je bio njegov alter ego dok je bio član SNL postave.

“Postoji posebna kategorija ljudi s kojima sam radio koji su nevjerojatno talentirani. Chris Farley je bio jedan od njih, i mislim da je i publika njega prepoznala kao komičara koji će ih uvijek znati nasmijati”, izjavio je Lorne Michaels, producent SNL-a koji je surađivao s najvećim komičarima posljednjih nekoliko desetljeća.

“I Am Chris Farley” premijerno će se prikazati u kolovozu.