Velika Annie Liebowitz upravo je napravila fenomenalne fotografije na snimanju novog Star Wars filma

Slavna fotografkinja snimila je nezapamćene fotografije na setu godine

FOTO: Vanity Fair screenshot

Znate kako vas cijeli dan mučim s May the Fourth? Internacionalnim danom Star Warsa? Budala, mislite si? Čini se da nisam jedini. Baš na današnji dan je Vanity Fair, jedan od najuglednijih magazina svijeta objavio kako će im izgledati naslovnica novog broja. Naravno, na naslovnici je ekipa Star Warsa! Han Solo, Chewie, Rey i Finn, ključni likovi u ‘Star Wars: The Force Awakens’ stali su pred objektiv uglednom magazina.

Kako je riječ o Vanity Fairu, tu je ekipu snimila velika Annie Liebowitz. Naravno, te su fotografije ekskuzivne, pa vam ih ne mogu pokazati na Telegramu. Ali, ako kliknete ovdje, moći ćete ih pogledati na sajtu Vanity Faira.

https://twitter.com/VanityFair/status/595183866018684928/

https://twitter.com/VanityFair/status/595256079665274880/

No, osim ovih sjajnih fotografija, ekipa Vanitya je snimila je vrlo kratki, ali vrlo fascinantni video koji nam pokazuje kako izgleda snimanje jednog od najvećih filmova godine. Osim što vidimo Han Sola koji starački hoda po stepenicama kako bi zagrlio Liebowitz, imamo priliku vidjeti i koliko fenomenalno izgledaju setovi Star Warsa. Uživajte.

NOVO Nakon što je ovaj tekst objavljen, službeni Star Wars twitter profil objavio je još jednu fotografiju iz Vanity Faira, koja nije objavljena na njihovim stranicama. Ovo je prvi put da vidimo Captain Phasmu, jednog (zapravo jednu, glumi ju Gwendoline Christie) od novih negativaca. Izgleda potpuno genijalno.

https://twitter.com/EpisodeVII/status/595253308383715328/