Zahvaljujući odličnim rezultatima na Netflixu, uskoro sa snimanjem kreće nova sezona serije 'Zakon braće'

Ova serija je trenutno među najgledanijima na Netflixu

FOTO: Facebook

Američka TV kuća Fox potvrdila je kako će se snimati nova sezona “Zakona braće”. Ova serija emitirala se u 4 sezone u periodu od 2005. do 2009. i bila je vrlo popularna, kako u SAD-u, tako i u Hrvatskoj. Čelnici Foxa obznanili su kako će 5. sezona biti limitiranog karaktera zato što će se snimiti samo 10 epizoda.

“U Zakon braće” se vraćaju oba glavna glumca, Wentworth Miller i Dominic Purcell, zajedno s većinom ostalih sporednih likova. Tvorac serije Paul Scheuring je trenutno u procesu pisanja scenarija, a prema prvim informacijama radnja će se događati nekoliko godina kasnije i baviti će se “neriješenim pitanjima postavljenim u ranijim sezonama”.

Do odluke o snimanju novih epizoda došlo je zahvaljujući streaming servisu Netflix, kojem su se čelnici Foxa i javno zahvalili. Naime, “Zakon braće” je na Netflixu doživio novu veliku popularnost i trenutno spada u jednu od najgledanijih serija.

Nevjerojatna priča u 5. sezoni

Iako će se fanovi koji prate seriju od samih početaka zapitati zašto se snima nova sezona ako je finalna epizoda dala završetak toj priči, predsjednica Foxa Dana Walden rekla je kako će se nove epizode bazirati na nekim novim zbivanjima. “Paul Scheuring predstavio nam je vrlo detaljnu i nevjerojatnu priču koja je bazirana na logičnom i uvjerljivom objašnjenju”, izjavila je Walden. Premijera prve epizode 5. sezone očekuje se iduće godine.

Ovakav povratak nije više novost, to smo već vidjeli na primjeru vrlo popularnih serija kao što su “24” i “Dosjei X”. Netflix se također pokazao kao vrlo zahvalna platforma i za serije koje tijekom svog prikazivanja na TV-u nisu postigle veliki uspjeh, da bi na internetu doživjele potpuni procvat. To je bio slučaj sa serijom “Arrested Development”, koja je nakon toga dobila jednu novu sezonu, a sad se priča i o snimanju filma.