Navijači Barcelone prema jednoj anketi ne žele Messija u sastavu protiv Reala

Bit će zanimljivo vidjeti za koju od opcija će se odlučiti trener Luis Enrique

Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi, Barcelona's Brazilian forward Neymar da Silva Santos Junior and Barcelona's Uruguayan forward Luis Suarez celebrate during the Spanish league football match FC Barcelona vs Club Atletico de Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona on January 11, 2015.   AFP PHOTO/ LLUIS GENE
FOTO: AFP

Koliku kvalitetu posjeduje aktualni prvak španjolske i Europe najbolje govori činjenica da su navijači uoči utakmice s Real Madridom u anketi obavljenoj na španjolskom portalu Sport odlučili kako bi bilo bolje da četverostruki dobitnik Zlatne lopte Lionel Messi ne nastupi za Barcelonu.

Možda su se na to odlučili zbog činjenice da su Neymar i Luis Suarez u odličnoj formi otkako se Argentinac ozlijedio krajem rujna. Njih su dvojica, naime, zabili posljednjih 17 prvenstvenih golova za Barcelonu. Neymar se pri tome u strijelce upisao devet, a Suarez osam puta.

Najbolji u povijesti

Što se tiče ankete, u njoj je svoje glasove dalo oko 3600 navijača, a 79% njih ne želi riskirati s Messijem, nego bi radije da El Clasico započne s klupe. U svakom slučaju, bit će zanimljivo vidjeti za koju od opcija će se odlučiti trener Luis Enrique i hoće li imati snage ostaviti najboljeg strijelca u povijesti dvoboja između Barcelone i Reala na klupi.

https://www.youtube.com/watch?v=d8IZFmQwgFc