Ademi kaže da Dinamu nije lako kad nema šefa (a pod time misli na oba Mamića)

Dinamo je bez Mamića odigrao 1-1 s Hajdukom

FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Kapetan prvaka Hrvatske, momčadi Dinama, Arijan Ademi osvrnuo se na remi svojeg kluba protiv velikog rivala Hajduka u prvom kolu 1. HNL i činjenici da na klupi više nema trenera Zorana Mamića, koji je u istražnom zatvoru zbog sumnji na utaju poreza, a momčad s klupe vodi njegov pomoćnik Damir Krznar.

Dinamo je odigrao (samo) 1-1 s Hajdukom

Utakmica između Dinama i Hajduka na gotovo potpuno ispunjenom Maksimiru završena je 1-1, a Ademi smatra da je njegov tim mogao više: “Nismo bili pravi, Hajduk je ovoga puta bio bolji. Zaslužili su taj bod, odigrali dobru utakmicu. Znamo da nismo bili pravi i svjesni smo da moramo dati više. Spor nam je bio taj pas, previše smo griješili u dodavanjima. Noge su nam još teške, brzo će sve biti kako treba”, rekao je makedonski reprezentativac u razgovoru za Goal.

Ademi ima riječi hvale za ekipu Hajduka: “Priznajem, iznenadili su me. Hajduk mi djeluje razigrano i dobro. Odlična su, mlada i poletna ekipa, a u Zagreb ovoga puta nisu došli igrati bunker. Ti su dečki pokazali kako se gine za svoj dres, čestitam im na tome, stvarno su na pravom putu. Ali, i mi smo im malo pomogli našom slabijom igrom. Mi moramo biti bolji u nastavku sezone, toga smo svi svjesni”, prokomentirao je.

Pohvale za Krznara

Dinamov kapetan pophvalio je i Krznara, koji na klupi mijenja Mamića: “Ma Krznar je odličan trener, zna sve o nogometu. “O njemu stvarno imam visoko mišljenje, ali nije nam lako kada nema šefa. No, profesionalci smo, pa i te probleme moramo pregrmjeti”, rekao je i zatim pojasnio na koga misli kada kaže “šef”, Zorana ili Zdravka Mamića.

“Haha, ma na oba. Ali, Zoran je svakodnevno s nama u svlačionici, tako da on najviše utječe na nas”, rekao je Ademi i priznao da situacija s Mamićima ima utjecaja na ekipu: “Gledajte, nije nam lako. Razgovaramo o tome u svlačionici, ali mi smo profesionalci. Kada izađemo na teren moramo zaboraviti sve probleme i ginuti za Dinamov dres. Igrati najbolje što možemo, davati svoj maksimum”, kazao je.

Strancima nije jasno

Stranim nogometašima stanje s klupskim predsjedikom i trenerom nije baš potpuno jasno: “Raspitivali su se puno o cijeloj situaciji, nije im baš sve bilo jasno. Pokušao sam im to objasniti koliko mogu, ali ja nisam baš neki ‘Englez’. Kasnije su imali sastanak s trenerima koji su im to sigurno objasnili bolje od mene”, poručio je Ademi.