Ancelotti ima dosta grub odgovor na optužbe liječnika hrvatske reprezentacije

Liječnik hrvatske reprezentacije optužio ga je da je on kriv zbog Modrićeve ozljede

Real Madrid’s Italian coach Carlo Ancelotti speaks during a press conference at Valdebebas sports facilities in Madrid on April 21, 2015, on the eve of the UEFA Champions League quarter-final secong leg football match Real Madrid CF vs Atletico Madrid. AFP PHOTO /
FOTO: AFP/AFP

Trener Reala Carlo Ancelotti osvrnuo se tijekom konferencije za novinare uoči uzvratnog susreta četvrtfinala Lige prvaka protiv Atletica na optužbe liječnika hrvatske reprezentacije Borisa Nemeca da je upravo on kriv zbog ozljede Luke Modrića jer ga nije odmarao niti minutu otkako se vratio na teren nakon četiri mjeseca.

Poruka Nemecu

– Hrvatski liječnik kao da je iz nekog drugog svijeta. Ako je Modrić trebao odmarati nakon povratka poslije ozljede, mogao je to učiniti tijekom dvoboja protiv Norveške koji je već bio riješen. Iako postoje ozljede koje se mogu pokušati spriječiti ovdje je došlo do snažnog duela pa se ništa nije moglo uraditi – poručio je Ancelotti.

Prije odgovora dr. Nemecu, talijanski trener je rekao kako je Real i bez Modrić igrao dobro te da ga je Isco jako dobro zamijenio. Uz Ancelottija na konferenciji je bio i Toni Kross. On je također progovorio o ozljedi hrvatskog reprezentativca.

– Nema sumnje da je Modrić važan igrač ove momčadi, ali se moramo fokusirati na pobjedu. Naš je cilj prolaz u polufinale dok je moj kontrolirati sredinu terena kako bi pobijedili – poručio je Kroos.

Podsjetimo, u srijedu navečer Real će na Santiago Bernabeu ugostiti Atletico. Prvi susret završio je bez pogodaka tako da će gosti predvođeni marijem Mandžukićem biti u maloj prednosti.