Argentina se prilično ispromašivala protiv Kolumbije, pa je tek nakon penala izborila polufinale Cope

U prve tri serije svi su igrači bili precizni, da bi potom Muriel prvi promašio

Argentine players celebrate at the end of the 2015 Copa America football championship quarterfinal match Argentina vs Colombia, in Vina del Mar, on June 26, 2015.  AFP PHOTO / JUAN BARRETO
FOTO: AFP

Reprezentacija Argentine plasirala se u polufina le Copa Americe nakon što je boljim izvođenjem jedanaesteraca pobijedila Kolumbiju. Regularni dio utakmice završio je bez pogodaka. Argentinci su imali 16 pokušaja prema golu, za razliku od n jihovih protivnika koji su imeli tek dva.

Messijev učinak

Zanimljivo je da je Lionel Messi imao samo jedan udarac prema golu, što je njegov najslabiji učinak na utakmicama ovogodišnje Copa Americe. Junak prvih 90 minuta bio je kolumbijski vratara David Ospina koji je obranio sve pokušaje protivnika. S obzirom da je utakmica završila bez pogodak pristupilo se izvođenju jedanaesteraca.

https://vk.com/video-28639294_171415862?hash=5d751b8862e93134

U prve tri serije svi su igrači bili precizni, da bi potom Kolumbijac Muriel prvi promašio. Na drugoj strani Biglia je učinio isto, nakon čega je uslijedila serija promašaja. Zuniga, Rojo i Murillo bili su ti koji se nisu proslavili, nakon čega je Carlos Tevez zabio za ukupnih 5:4 i veliko slavlje Argentine.

Ospina je sjajno obranio Messijev pokušaj

https://vine.co/v/eJ7KHnnn2V2