Bale je ipak ozlijeđen, a zbog toga će propustiti utakmicu s PSG-om

U Španjolskoj se danima piše o zategnutim odnosima između Balea i Ronalda

Real Madrid's Welsh forward Gareth Bale (L) celebrates with Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric after scoring during the Spanish Copa del Rey (King's Cup) final "Clasico" football match FC Barcelona vs Real Madrid CF at the Mestalla stadium in Valencia on April 16, 2014. AFP PHOTO/ LLUIS GENE
FOTO: AFP

Gareth Bale obnovio je ozljedu lista i propustiti će susret trećeg kola Lige prvaka u kojem Real Madrid gostuje kod PSG-a, potvrdio je klub na službenoj stranici. Velšanin je, podsjetimo, odigrao prvih 45 minuta subotnjeg dvoboja s Levanteom, a poslie utakmice Realov trener Rafael Benitez rekao je da je odlučio odmoriti igrača.

Bale je, inače, zaradio ozljedu mićića lijeve noge tijekom utakmice sa Šahtarom u Ligi oprvaka, međutim, uspio se oporaviti do početka reprezentativne pauze pa je nastupio za Wales u susretima protiv BiH i Andore. Španjolski mediji nagađaju da bi Bale trebao biti spreman za utakmicu protiv Celte ove subote.

Sukob s Ronaldom

U Španjolskoj se, inače, danima piše o zategnutim odnosima između Balea i najveće Realove zvijezde Cristina Ronalda. Portugalac je navodno uvrijeđen izjavom Baleova menadžera Jonathana Barnetta. On je rekao da je Velšaninu cilj jednog dana biti najbolji nogometaš na svijetu, ali ne i najbolji prodavač donjeg rublja na svijetu, čime je aludirao na Ronaldove manekenske kampanje.

Zbog toga se Bale po povratku iz reprezentacije odmah ispričao suigraču. Iako se dosta pisalo o tenzijama između igrača, prije i tijekom utakmice to se niti na jedan način nije moglo primijetiti, o čemu svjedoči video.

https://www.youtube.com/watch?v=XEojwkwzyO0