Beckham je najavio osnivanje MLS kluba u Miamiju, a kao prvo pojačanje želi Ibrahimovića

Popularni Englez zajedno s investitorima uskoro pokreće izgraqdnju stadiona

Paris Saint-Germain's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic (C) celebrates with Paris Saint-Germain's English midfielder David Beckham after scoring during a French L1 football match between Paris St Germain and Brest on May 18, 2013 at Parc des Princes stadium in Paris.   AFP PHOTO / KENZO TRIBOUILLARD / AFP / KENZO TRIBOUILLARD
FOTO: AFP

Bivši engleski nogometaš David Beckham želio bi u svoju MLS momčad dovesti nekadašnjeg suigrača iz PSG-a Zlatana Ibrahimovića. Naime, Beckham i investitori koje je okupio namjeravaju proširiti MLS i na Floridu, točnije u Miamiju gdje su u četvrti Overtown već zakupili zemljište na kojem bi trebao biti novi stadion kluba.

Spreman ubiti

“Dobili smo dozvolu za gradnju i trebat će nam tri, a u boljem slučaju dvije godine do završetka. Ako Ibrahimović i tada bude aktivan, onda ću odmah krenuti po njega. Posjeduje fantastične fizičke predispozicije tako da je moguće da će još uvijek igrati. Tko ne bi želio čovjeka koji je za pobjedu spreman ubiti”, izjavio je Beckham za švedski dnevni list Aftonbladet.

beckham i ibrahimoivić
AFP

Ibrahimović i u 34 godini redovito postiže golove za PSG, a to niti malo ne čudi Engleza.

Zvijer sa samopouzdanjem

“Igrao sam s ili protiv najboljih igrača na svijetu i nikada nisam upoznao nekoga tko je bio toliko ozbiljan za vrijeme treninga i utakmica. Kada sam došao u Pariz znao sam da je nevjerojatno talentiran, ali nisam imao pojma da je toliko strog prema sebi. Rođeni je pobjednik.

https://www.youtube.com/watch?v=IpnrdMwC8ZA

On je zvijer s ogromnim samopouzdanjem i ja sam jedan od njegovih najvećih obožavatelja”, poručio je Beckham, koji je karijeru završio s naslovom prvaka 2013. u dresu PSG-a. Prije toga imao je uspješnu karijeru u Manchester Unitedu, Real Madridu i LA Galaxyju.