Bivši suigrač tvrdi da je Niko Kranjčar najbolji nogometaš s kojim je igrao i da nije dovoljno priznat

Kranjčar je u aktualnoj sezoni za kijevski Dinamo odigrao svega devet minuta

02.07.2012., Interalpen Hotel Tyrol,Telfs, Innsbruck, Austrija - Niko Kranjcar, novo pojacanje Dinamo Kijeva na pripremama kluba. 
Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Bivši hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar (31) proživljava teške trenutke u kijevskom Dinamu gdje gotovo uopće ne igra. I dok je u Ukrajini u potpunosti u drugom planu, u Engleskoj se o njemu još uvijek govori.

U intervjuu za Sky Sports sjetio ga se napadač Queens Park Rangersa Charlie Austin (26) koji tvrdi da je Kranjčar najbolji nogometaš s kojim je igrao u karijeri. Nekadašnji veznjak Dinama i Hajduka je prošle dvije sezone proveo na posudbi u Rangersima i očito ostavio odličan dojam među suigračima.

“Bio je klasa”

“Niko Kranjčar je najbolji igrač s kojim sam igrao. Mislim da nije dobio dovoljno priznanja za neke stvari koje je radio na treninzima i utakmicama. Bio je klasa”, izjavio je Austin koji je ostao u QPR-u iako ga je tijekom ljeta pokušalo dovesti nekoliko klubova.

https://www.youtube.com/watch?v=RxS3CrjhKJ8

Kranjčar je u aktualnoj sezoni za kijevski Dinamo odigrao svega devet minuta i to u utakmici Ukrajinskog kupa protiv Obolona. Sve je izglednije da će u siječanjskom prijelaznom roku potražiti novu sredinu.