Bivši hrvatski izbornik Zlatko Kranjčar preporučio je Rijeci da dovede njegova sina Niku i napadne naslov prvaka

"Možda je vrijeme da Rijeka dovede jedno zvučno pojačanje", smatra Kranjčar

FOTO: PIXSELL

Zlatko Kranjčar, bivši izbornik hrvatskih nogometaša, svoju trenersku karijeru je nakon Irana nastavio u katarskom Al Ahliju. Kao oca, brine ga što je njegov sin Niko Kranjčar ovu jesen prosjedio na klupi kijevskog Dinama. U razgovoru za Novi list, Kranjčar senior je otkrio mogućnost da se Niko vrati u hrvatski nogomet.

“Tko pita, ne skita. Mogu li predsjedniku Rijeke Damiru Miškoviću preporučiti da okrene Nikin broj? Ne znam Rijekine namjere, ali ništa ga ne košta”, kazao je Zlatko Kranjčar.

Dobro bi došao Keku

Rijeka je u posljednja dva kola kiksala remiziravši s Osijekom i Interom, kvalitetan igrač ne bi Matjažu Keku bio na odmet, naravno, ukoliko je spreman. Bliži se zimska pauza, pa bi bilo vremena da se Niko Kranjčar, koji je često imao problema s fizičkom kondicijom, a pogotovo nakon što nije igrao u polusezoni, dovede u red.

“Mogu govoriti hipotetički, možda je sazrelo vrijeme da Rijeka napravi iskorak i ozbiljnije napadne naslov prvaka tako da dovede jedno zvučno pojačanje. Rijeka mora imati takvu viziju i plan”, dodao je Kranjčar.

https://youtu.be/OGrA6XbFhOk

“Ima puno koincidencija između Zagreba i Rijeke kada pričamo o ovoj temi. Zagreb se u vrijeme trenera Josipa Skoblara i direktora Dražana Jerkovića do zadnjega kola borio za naslov prvaka i nije uspio, ali je onda 2002. sa mnom na čelu postao prvak. Rijeka je one 1999. godine u zadnjem kolu izgubila naslov prvaka, a ove sezone je na dobrom putu da se do kraja bori za naslov. Zašto ga ne bi i osvojila”, smatra Zlatko Kranjčar, trener koji je jedini razbio duopol Dinama i Hajduka u hrvatskom prvenstvu.