Blanc najavio Di Mariju, kojem Ibrahimović želi dobrodošlicu u PSG

"Nije još službeno, ali rasplet priče je blizu", poručio je Blanc

Manchester United’s English striker Wayne Rooney (L) is congratulated by Manchester United’s Argentinian midfielder Angel Di Maria (R) after scoring their second goal during the English Premier League football match between Manchester United and Aston Villa at Old Trafford in Manchester, North West England on April 4, 2015. AFP PHOTO / OLI SCARFF RESTRICTED TO […]
FOTO: AFP

Argentinski nogometni reprezentativac Angel di Maria dodatno se približio prelasku u Paris Saint-Germain odakle mu dobrodošlicu želi prvo ime sastava, švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović.

Ima tome gotovo već dva tjedna od kada su neki mediji ustvrdili da je taj posao praktički zgotovljen i da će Di Maria iz Manchester Uniteda preći u Pariz s čijim će najjačim nogometnim klubom potpisati petogodišnji ugovor. Krilni napadač nije se snašao po dolasku na Old Trafford iz redova madridskog Reala pa je za otočku momčad u 33 nastupa uknjižio samo četiri pogotka. Pritom je označen kao podbačaj budući da je klub za njega platio 80 milijuna eura da ga dovede sa Santiago Bernabeua.

https://www.youtube.com/watch?v=1QX6i-dqPOg

Englezi gube novac

Manchester United spremno će izgubiti novac na ovom poslovanju i kako pišu svjetski mediji prihvatit će 60-65 milijuna tešku parišku ponudu. U klubu ga je već najavio trener Laurent Blanc potvrdivši da “još ništa nije službeno, ali da je šansa za njegov dolazak velika i da je rasplet priče blizu”, a sada i prva zvijezda momčadi šalje poruku dobrodošlice.

“Dobro je došao, donosi kvalitete. On je dobar igrač i momčad će s njime biti još bolja”, izjavio je Ibrahimović.