Boksačka legenda poručila kako voli kad navijači dobiju ono što su platili

Sa zaradom od oko 300 milijuna dolar ovaj meč je najskuplja borba u povijesti boksa

LAS VEGAS, NV - MAY 02: Mike Tyson shakes hands ringside At "Mayweather VS Pacquiao" presented by SHOWTIME PPV And HBO PPV at MGM Grand Garden Arena on May 2, 2015 in Las Vegas, Nevada.   Ethan Miller/Getty Images for SHOWTIME/AFP
FOTO: AFP

Boksački meč između Floyda Mayweathera Jr. i Mannyja Pacquiaoa, koji je prije samog održavanja prozvan ‘borbom stoljeća’, uskoro bi mogao biti prozvan najdosadnijom borbom stoljeća. Sudeći prema reakcijama na društvenim mrežama, ali i bivših velikana upravo će taj epitet pratiti najskuplju borbu u povijesti boksa.

– Ovo smo čekali pet godina… – napisao je poslije meča legendarni Mike Tyson na svom Twitteru.

– Možda sam staromodan, ali volim kad navijači dobiju ono što su platitli, a to je borba s puno akcije. Ne sviđa mi se ovakav stil borbe. Volim kada je borba toliko uzbudljiva da skačem sa sjedala – komentirao je šesterostruki svjetski prvaka Oscar De La Hoya. Međutim s njima se ne slaže Lennox Lewsis, također bivši boksački prvak.

– Neki ljudi priželjkuju krv pa ostanu razočarani kad je ne vide. To ne može umanjiti činjenicu da je Mayweather vrhinski tehničar – poručio je Lewis.

Floyd Mayweather pobijedio Mannyja Pacquiaoa u meču stoljeća

Podsjetimo, sa zaradom od oko 300 milijuna dolara, meč između Amerikanca Floyda Mayweather Jr. i Filipinac Mannyja Pacquiaoa je najskuplja borba u povijesti boksa. Od tog iznosa oko 180 milijuna dolara pripast ćeMayweather Jr., dok će Pacquiao dobiti oko 120 milijuna dolara.

https://twitter.com/FootballFunnys/status/594736901032189952