Brazilski mediji pišu da će Stipe Miočić ipak dobiti priliku boriti se za naslov (i to s Werdumom u Brazilu)

UFC je objavio cijenu karata za zagrebački event 10. travnja

FOTO: AFP

Američki MMA borac hrvatskih korijena Stipe Miočić ipak bi mogao dobiti priliku boriti se s Brazilcem Fabriciom Werdumom za naslov teškaškog prvaka. Prema pisanju brazilskog Globa borba bi se mogla održati 14. svibnja u sklopu UFC 198 eventa, čiji je domaćin Brazil.

Ova informacija još uvijek nije potvrđena, a ne zna se niti grad u kojem bi se trebao odvijati ovaj događaj. No, Globo navodi kako za event konkuriraju Curitiba, Fortaleza i Braszilia. Prvi od ovih gradova rodno je mjesto boraca poput Andersona Silve, Wanderleija Silve i Mauricija Ruae, a u njemu nikada do sada nije održan niti jedan UFC event.

Kreće prodaju za Zagreb

Osim Miočića i Werduma na UFC-u 198 trebali bi se boriti i Demian Maia protiv Matta Browan, Leonardo Santos i Evan Dunham te Nate Marquardt i Thiago Santos.

Podsjetimo i na to da je Werdum trebao ove subote braniti naslov u borbi s Cainea Velasqueza, no potonji se povukao zbog ozljede. Poslije toga i on je odbio pružiti priliku Stipi Miočiću također tvrdeći da je ozlijeđen.

U međuvremenu, UFC je objavio cijenu karata za zagrebački event. One će se prodavati po cijenama od 95, 190, 270, 345, 420 i 800 kuna. Prodaja kreće u petak 12. veljače od 10 sati dok se događaj održava 10. travnja u Areni.