Brbić poslao dopis direktoru Dinama u kojem traži da se karte prodaju u Splitu

Pojasnio je kako na taj način želi omogućiti navijačima da na vrijeme kupe ulaznicu

Marin Brbić
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Nakon što je Dinamov direktor Tomislav Svetina poslao obavijest Hajduku o načinu na koji navijači splitskog kluba mogu kupiti ulaznice za derbi koji se igra u subotu, oglasio se Marin Brbić. U dopisu koji je poslao Svetini predsjednik Hajduka je zatražio da se navijačima omogući kupnja ulaznica u Splitu.

– S obzirom da je prodaja ulaznica za nogometne utakmice GNK Dinama na stadionu Maksimir personalizirana, što znači da se svaka ulaznica kupuje na ime i prezime vlasnika ulaznice, ovim putem Vam upućujemo zahtjev da se prodaja ulaznica za tribinu jug (gdje će biti smješteni navijači Hajduka) omogući i u Splitu – napisao je Brbić.

Pojasnio je kako na taj način klub želi omogućiti svim zainteresiranim navijačima da na vrijeme kupe ulaznicu za derbi kako bi se izbjegle gužve pred ulazom na stadion.

Očekuje se 1000 navijača

– Prema neslužbenim najava iz redova navijača, može se očekivati dolazak do 1.000 navijača Hajduka na ovu utakmicu pa smatramo da je fizički nemoguće da svi kupe personalizirane ulaznice za ovu utakmicu na vrijeme. Iz tog razloga, predlažemo da se našim navijačima omogući kupnja ulaznica za ovu utakmicu i u Splitu – naglasio je Brbić. Za kraj je poručio kako to ne bi trebao biti problem jer je Dinamo ranije i drugim klubovima izlazio u susret.