Carragher poručio Lovrenu pred derbi sa Cityjem da je vrijeme da se dokaže

Čeka ga težak zadatak - zaustaviti najboljeg strilca prošle sezone Sergia Aguera

FOTO: AFP

Hrvatski reprezentativni branič Dejan Lovren od dolaska u Liverpool trpi kritike zbog lošije forme koju pokazuje u odnosu na sezonu kad je igrao u Southamptonu. Lovren bi ovu subotu trebao započeti derbi utakmicu protiv Manchester Cityja, a legenda Liverpoola Jamie Carragher smatra da bi počevši od te utakmice Lovren napokon morao pokazati zašto je doveden u klub.

“Vrijeme je da Lovren počne igrati kao u Southamptonu jer se do sada nije dokazao kada bi dobio priliku. Bio je u momčadi početkom sezone i mislim da je bio izvrstan protiv Arsenala i tada sam pomislio: Je li ovo prekretnica? Hoće li Lovren napokon biti ono što bi trebao biti – vođa Liverpoolove obrane”, izjavio je Carragher te je dodao:

Kiks s West Hamom

“Međutim, u sljedećoj utakmici s West Hammom skrivio je gol . To se može ponekad dogoditi, ali to onda ostavlja lošu sliku o njemu. Prije ili kasnije dobit će novu priliku i morat će je iskoristiti”, poručio je bivši branič Liverpoola.

https://www.youtube.com/watch?v=dzENWWAoIlU

Podsjetimo, Lovren je početkom sezone, dok je na klupi bio Brendan Rodgers, bio regularan član prve momčadi, ali je Jürgen Klopp umjesto njega odlučio uz Matina Skrtela koristiti Mamadoua Sakhoa. Kako je potonji trenutno ozlijeđen Lovren bi trebao zaigrati protiv Cityja, a čeka ga težak zadatak – zaustaviti najboljeg strijelca prošle sezone Sergia Aguera.

https://www.youtube.com/watch?v=iXUxZUqcuMs