Chelseajeva liječnica me prožvakala i ispljunula, tvrdi njen bivši dečko

Priča The Suna baca drugačije svjetlo na Chelseajevu liječnicu

Chelsea doctor (2R) Eva Carneiro and head physio Jon Fearn (R) leave the bench to treat Chelsea's Belgian midfielder Eden Hazard late in the game as Chelsea's Portuguese manager Jose Mourinho (L) gestures during the English Premier League football match between Chelsea and Swansea City  at Stamford Bridge in London on August 8, 2015. Chelsea have sidelined team doctor Eva Carneiro from match-day duties after she fell foul of manager Jose Mourinho, according to British media reports on August 11, 2015. Mourinho criticised Carneiro after she ran on the pitch to treat Eden Hazard in stoppage time of Chelsea's 2-2 draw at home to Swansea City on August 8, saying she did not "understand the game". AFP PHOTO / IAN KINGTON

RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.
FOTO: AFP

Engleski tabloid The Sun donosi nove momente vezane uz liječnicu engleskih nogometnih prvaka Evu Carneiro, a oni, osim što su osobne prirode, bacaju u potpunosti drugačije svjetlo na nju.

Nakon što su u njenu zaštitu zbog ukazivanja pomoći Edenu Hazardu stali gotovo svi, pri čemu su osudili ispad Chelseajeva menadžera Josea Mourinha, uslijedila je i osuda njegova poteza u nastavku priče o ukazivanju pomoći.

Podsjetimo, ono najvažnije dogodilo se tijekom ogleda prvog kola engleskog prvenstva u kojem je aktualni prvak igrao ‘tek’ 2-2 protiv Swansea na Stamford Bridgeu. U samoj završnici susreta Carneiro je na poziv suca da se ukaže pomoć Hazardu utrčala na travnjak, a Mourinho je doslovno podivljao, tjerao ju van, psovao, a kasnije i optužio da ne razumije nogomet i da nije smjela ići ukazivati pomoć ozlijeđenom igraču. Kaznio ju je potom udaljavanjem, pa Carneiro više ne smije biti na treninzima i utakmicama momčadi, a niti u hotelu u kojem se nalaze.

Nemilosrdna je

Chelseajeva lijecnica

The Sun sada, pozivajući se na izvore, piše da Carneiro možda i nije tako bezgrešna kakvom se prikazuje. Rupert Patterson-Ward ime je njenog navodnog bišeg momka koji je za tiražni list podijelio pikanterije iz njihova života i ustvrdio da je ona, a definirao ju je kao osobu koja ne može bez seksa, u trenucima njihove romanse, imala aferu s jednim od igrača kluba.

“Ta mi je žena uništila život. Izbrbljala se da je spavala s jednim od igrača, ali mislim da je to rekla samo da bi mi naudila. Ne vjerujem da se to dogodilo. Ona je tip osobe koja voli biti u središtu pažnje, ali mnogi je ne poznaju. Nemilosrdna je i dolazi do svog cilja. Bio sam očaran njom, planirao s njom zasnovati obitelj, a ona me je samo prožvakala i ispljunula”, tvrdi Patterson-Ward koji nastavlja.