Cijenjeni talijanski novinar tvrdi da je Vrsaljko postigao dogovor s Napolijem

Napoli sada mora krenuti u pregovore sa Sassuolom oko visine odštete

Juventus French midfielder Patrice Evra (R) fights for the ball with Sassuolo's Croatian defender Sime Vrsaljko during the Serie A football match between Sassuolo and Juventus at the Mapei Stadium in Reggio Emilia on October 18, 2014. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
FOTO: AFP

Poznati taljanski sportski novinar i stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio objavio je na svojoj službenoj stranici da je hrvatski reprezentativac i nogometaš Sassuola Šime Vrsaljko postigao dogovor s Napolijem. To ujedno ne znači da je on i službeno posatao njihov igrač jer Napoli sada mora krenuti u pregovore sa Sassuolom oko visine odštete.

Geoni dio odštete

Di Marzio piše da bi onda trebela iznositi između deset i 12 milijuna eura, dok bi Geonoi pripalo 40 posto od tog iznosa. Naime, takav su ugovor postigli klubovi prilikom Vrsaljkova transfera iz Genoe u Sassuolo. Napoli bi navodno želio kao dio dogovora uključiti kolumbijskog napadača Duvana Zapatu čime bi smanjili visinu odštete. Iz Sassuola su javno priznali da su zainteresirani za tog 24-godišnjaka.