Dinamo za sezonu bez poraza mora proći ispit kod Istre, koja se bori za ostanak

Utakmica između Dinama i Istre igra se u nedjelju od 17 sati

12.04.2015., Koprivnica – MAXtv, Prva HNL, 28. kolo, NK Slaven Belupo – GNK Dinamo. Zoran Mamic Photo: /
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Zagrebački Dinamo, koji je već osigurao naslov prvaka 1. HNL, u nedjelju očekuje predzadnja ovosezonska utakmica, u kojoj će joj protivnik biti momčad Istre, koja se bori za ostanak u Prvoj ligi.

Uoči tog susreta trener zagrebačke ekipe Zoran Mamić je rekao kako njegova momčad želi pobjedu: “Osvojili smo prvenstvo i Kup, ostvarili ciljeve koje smo stavili ispred sebe, ali svejedno želimo odigrati još dvije dobre utakmice i sa stilom završiti sezonu”, prenosi njegovu izjavu službena Dinamova stranica.

Trener Dinama očekuje tešku utakmicu, no vjeruje u trijumf: “Svaki puta kada igramo protiv njih kažem koliko cijenim Istru, njihovog trenera Pamića i rezultate koje radi. Sigurno nam neće biti lako, u Rovinju smo pa vidimo koliko pada kiša i teren će biti mekan tako da neće biti lako igrati, ali mi želimo igrati svoju igru, nametnuti se na terenu i doći do bodova. Što se tiče borbe za ostanak, mi smo Dinamo i želimo dobiti svakoga. Naravno, to je lakše reći nego napraviti na terenu”, poručio je.