Engleski dnevnik piše da bi Bilić na ljeto trebao dovesti Halilovića i da bi mladić mogao zapaliti Premier ligu

Halilović je ove sezone u dresu Sportinga postigao četiri pogotka

Alen Halilović
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Trener West Hama Slaven Bilić prošlo je ljeto, prema tvrdnjama engleskih medija, pokušao na posudbu dovesti Alena Halilovića iz Barcelone. Posao u konačnici nije realiziran, a 19-godišnji veznjak je završio na posudbi u Sportingu iz Gijona.

Ako je vjerovati engleskom tabloidu Metrou, Bilić bi predstojeće ljeto ponovno mogao krenuti po hrvatskog reprezentativca. S obzirom na ogromnu konkurenciju u Barceloni, teško je vjerovati da bi Halilović sljedeće sezone bio u prvom planu u katalonskom divu, pa se nova posudba čini prilično izglednom.

“Hrvatski Messi”

“Novu ponudu za ‘hrvatskog Messija’ bi trebali pozdraviti i igrač i Barcelona. Mladić još uči i trenutno nije za prvu momčad Barcelone. Sunarodnjak Bilić mu može ponuditi novi dom u smislu jednogodišnje posudbe slične sadašnjoj u kojoj je Halilović očarao navijače Sportinga. Mogao bi zapaliti i Premier ligu, a 54.000 navijača West Hama na novom stadionu bi moglo dobiti novog junaka”, piše, između ostaloga, Metro.

https://www.youtube.com/watch?v=bPbgcW5PXyQ

Halilović je ove sezone u dresu Sportinga postigao četiri pogotka i upisao isto toliko asistencija. U posljednjih je nekoliko utakmica ipak pomalo pao u drugi plan, pa je uglavnom ulazio s klupe.