Engleski tabloid javlja da će Chelseajeva zvijezda zatražiti odlazak u Real ako Mourinho ostane trener

Chelsea ove sezone bilježi jako loše rezultate u Premier ligi

Chelsea's midfielder Eden Hazard reacts after missing to goal during their International Champions Cup match at the Red Bull Arena in Harrison, New Jersey, on July 22, 2015. New York Red Bulls defeated Chelsea 4-2.
FOTO: AFP

Čini se da krizi u aktualnom engleskom prvaku Chelseaju nema kraja. Sada tamošnji tabloid Daily Mail javlja da bi tu momčad uskoro mogla napustiti najveća zvijezda, belgijski veznjak Eden Hazard, i otići u madridski Real, a sve zbog neslaganja s trenerom Joseom Mourinhom.

Velika kriza prvaka

Chelsea ove sezone bilježi jako loše rezultate i nakon 11 odigranih kola nalazi se na 15. mjestu prvenstvene ljestvice, pa se sve više govori o mogućem otkazu za trenera Mourinha i sve su glasnije priče o igračkom nezadovoljstvu u svlačionici. Chelsea je izgubio zadnji susret u Premierligi, onaj protiv Liverpoola, a 24-godišnji Hazard odigrao je još jednu utakmicu za zaborav. Engleski mediji navode da je pravi razlog njegove loše forme nezadovoljstvo Mourihom te da ga on na taj način želi sabotirati. Nadalje, Belgijanac želi ostati u londonskom timu samo ako Mourinho ode iz kluba.

Kao Hazardov novi klub spominje se madridski Real koji je u prošlosti već iskazivao interes za Belgijanca i kontinuirano radi na transferima novih zvijezda. A Hazard definitivno pripada u tu kategoriju.

https://www.youtube.com/watch?v=KP6NQwex8lM