Neki španjolski mediji pišu da je Chelsea spreman platiti 100 milijuna eura za Cristiana Ronalda

Vlasnik Chelseaja navodno bi mogao prodati Hazarda, Matića i Oscara

FOTO: AFP

Ponajbolji svjetski nogometaš Cristiano Ronaldo ni u jednom medijskom istupu posljednjih tjedana nije decidirano ustvrdio da će ostati u Real Madridu. Dovelo je to, dakako, do brojnih špekulacija.

Tako su u španjolskom AS-u napisali da Chelsea priprema nemoralnu ponudu za Ronalda. Ruski tajkun Roman Abramovič neće štedjeti u pokušaju da Portugalca dovede u London, ali za to će morati prodati pokojeg igrača. Navodno bi Eden Hazard, Oscar i Nemanja Matić trebali otići i napraviti mjesto za 30-godišnju zvijezdu Reala.

Hazard kao dodatak u transferu

Realu bi Chelsea ponudio okruglih 100 milijuna eura i Hazarda kao dodatak u cijeloj priči. AS ističe kako je Abramovič u jako dobrim odnosima s Jorgeom Mendesom, nogometnim agentom koji brine o karijeri Ronalda i Josea Mourinha. Ronaldo nije bio u dobrim odnosima s Mourinhom kad je ovaj vodio Real, ali u međuvremenu se situacija očito promijenila.

https://twitter.com/101greatgoals/status/664700319864127488/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

“Suradnja s Mourinhom? Zašto ne? Nitko ne zna što donosi budućnost”, rekao je Ronaldo na nedavnoj londonskoj premijeri dokumentarnog filma o sebi.