Franck Ohandza kaže da mu je drago da ga Hajdukovi navijači vole, jer voli i on njih

Kamerunac je postigao dva gola protiv Estonaca i čini se da je oduševljen

FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Splitski Hajduk svladao je estonski Sillamae i prošao u 2. pretkolo Europske lige, a dva gola u tom susretu postigao je kamerunski napadač u redovima splitskog kluba Franck Ohandza, koji nije skrivao oduševljenje.

“Ovo je pobjeda kojoj smo se svi nadali. Napravili smo dobar posao. Prolaz u 2. pretkolo Europske lige bio je cilj koji su postavili i to smo ostvarili. Sad idemo dalje utakmicu po utakmicu. Presretan sam što sam zabio prve golove za Hajduk”, prenosi njegovu izjavu službena klupska stranica.

Svi se vole

Kamerunac se zatim osvrnuo na navijače Hajduka, koji su mu jako dragi, a i on njima. “Navijači su nam bili velika podrška. Od prve do posljednje minute bili su uz nas. Prekrasno je igrati u takvom ambijentu. Lijep je osjećaj kad navijači s tribina skandiraju tvoje ime. Lako se na to naviknuti. Kažete da me navijači vole. Volim i ja njih”, poručio je.

Hajduk u nedjelju očekuje utakmica protiv Dinama. A najveći hrvatski derbi Ohandza je prokomentirao sljedećim riječima: “Ovu pobjedu ćemo proslaviti, a već u nedjelju nas čeka derbi protiv Dinama na Maksimiru. Sad nam je u fokusu taj derbi. Bit će to teška utakmica, ali ja sam optimističan i vjerujem da ova momčad može napraviti dobre stvari u novoj sezoni”, poručio je.