Francuzi pišu da će Simeone prodati Mandžukića Monacu, a vratiti Falcaoa

Monaco je navodno spreman otvoriti pregovore ponudom od 25 milijuna eura

FOTO: AFP/AFP

Mario Mandžukić nalazi se na novom raskrižju karijere. Samo godinu dana nakon transfera iz minhenskog Bayerna u madridski Atletico, spremna je ponuda koji bi ga trebala usmjeriti prema francuskoj nogometnoj ligi, točnije Monacu.

Prošle su godine Monaco napustila dvojica sjajnih napadački orijentiranih igrača. Radamel Falcao otisnuo se na posudbu u Manchester United, a James Rodriguez potpisao za Real Madrid i klub iz Kneževine u ovoj sezoni nema strijelca koji je zabio dvoznamenkast broj ligaških golova. Ljestvicu strijelaca trećeplasiranog kluba francuskog prvenstva predvode tako Anthony Martial i Bernardo Silva s po devet, odnosno Dimitar Berbatov sa sedam postignutih golova.

Subašić ga čeka

Napadač hrvatske reprezentacije, tvrde mediji, prvi je na listi želja kluba čije su ambicije velike. Podsjeća se da je ugovorno za Atletico vezan do 2018. godine i da je u 42 ovosezonske utakmice zabio 20 zgoditaka.

https://www.youtube.com/watch?v=_zk8N5Ikd1w

Monaco je navodno spreman otvoriti pregovore ponudom od 25 milijuna eura, što je tri milijuna više no što je Atletico platio za napadača u transferu iz Bayerna s kojim je osvojio Ligu prvaka. Ostvari li se spominjani transfer, Mandžukić će se u Monacu priključiti još jednom hrvatskom reprezentativcu, vrataru Danijelu Subašiću. France Football napominje da bi Mandžukićev transfer u Monaco mogao označiti povratak Radamela Falcaoa u Atletico.