Galliani u šopingu u Madridu, čini se da osim Ancelottija želi i Mandžukića

Glavni izvršni direktor Milana bio je tajnovit, no spomenuo je neka imena

Atletico Madrid’s Croatian forward Mario Mandzukic controls the ball during the UEFA Champions League quarter final first leg football match Atletico de Madrid vs Real Madrid CF at the Vicente Calderon stadium in Madrid on April 14, 2015. AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU
FOTO: AFP

Glavni izvršni direktor AC Milana Adriano Galliani potvrdio je da će krenuti put Madrida. Iako se posljednjih dana priča da je želja milanskog kluba povratak trenera Carla Ancelottija, kojem su dani na klupi Real Madrida odbrojani, moguće je da Galliani ide i u kupovinu igrača. Spomenut je pritom Mario Mandžukić.

– Idem u Madrid, ali nisam rekao što ću ondje raditi. Grad ima dva kluba, dva prijateljska kluba koji imaju sjajne igrače. Ne kažem da se idem susresti s Ancelottijem, samo da idem u Madrid. Vidjet ćemo što će se dogoditi. Najvažnije je klub vratiti na staze uspjeha na kojima je bio u prošlosti, budući da je pogled na ovu ljestvicu tužan. Cilj je vratiti klub na vrh talijanskog, a potom i europskog nogometa – kazao je Galliani aludiravši na MIlanovo deseto mjesto u poretku dvadeset klubova koji se natječu u talijanskom prvenstvu.

https://www.youtube.com/watch?v=SyyZDbjrIqU

“Mandžukićev dom je na uz put”

O Ancelottiju je još kazao:

– On je trener Real Madrida, baš kao što je Filippo Inzaghi trener Milana. Takva je trenutačna situacija, a što donosi sutra tek će se vidjeti. Ipak, koliko je meni poznato, Ancelotti nije dobio otkaz u Real Madridu.

Upitan je potom prvi čovjek MIlana i o mogućim pojačanjima za sljedeću sezonu, konkretno o Mariju Mandžukiću iz Atletica i Jacksonu Martinezu iz Porta.

– Mandžukićev je dom u Madridu, a Martinezov u Portu. Nije to daleko, a ako me put nanese… U svakom slučaju, financijskih sredstava za posao neće manjkati – zaključio je uz osmijeh Galliani.