Gerrard se oprostio od Anfielda, a Barton je napisao (urnebesnu) poruku

BBC je napravio izbor najboljih i najgorih oproštajnih poruka za kapetana Liverpoola

Liverpool's English midfielder Steven Gerrard (C) does a lap of the pitch with his daughters Lilly-Ella, Lexie and Lourdes to say farewell to the fans at the end of the English Premier League football match between Liverpool and Crystal Palace at the Anfield stadium in Liverpool, northwest England, on May 16, 2015.  Liverpool captain Steven Gerrard told supporters he was "devastated" about leaving the club during an on-pitch address after his final game at Anfield. Gerrard, 34, will join the Los Angeles Galaxy in July after almost 17 years at his home-town club and following a 3-1 loss to Crystal Palace, he paid an emotional tribute to Liverpool's fans. AFP PHOTO / OLI SCARFF

RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or “live” services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.
FOTO: AFP

Liverpoolov kapetan Steven Gerrard je u subotu odigrao posljednju utakmicu na Anfieldu. Mnogobrojne bivše i sadašnje nogometne zvijezde tom su prilikom na društvenim mrežama objavljivali oproštajne poruke, a BBC je napravio izbor najboljih i najgorih.

– Igranje s tobom mi je bilo nevjerojatno iskustvo. Bilo mi je zadovoljstvo prepustiti ti izvođenje slobodnih i kaznenih udaraca – napisao je na na papiru Mario Balotelli pa je dobio posebne pohvale od BBC-ja za trud s obzirom da živimo u doba tweetova, tekstualnih poruka i emailova.

https://twitter.com/UKolizer/status/599595067079303168

Emotivni Riise, komični Barton

Za najemotivniji opšoštaj pobrinuo se nekadašnji Gerrardov suigrač John Arne Riise.

– Hvala kapetane fantastični. Gerrard nije samo jedan od igrača, oje poseban. Najbolji s kojim sam igrao i najveći u povijesti Liverpoola. Čast mi je što mogu reći da sam sedam godina igrao s njim. Osvojili smo zajedno Ligu prvaka, iako mislim da ju je on osvojio za nas – poručio je Riise putem svog bloga.

Uvijek kontropverzni Joey Barton autor je najkomičnije oproštaje poruke. On je iskotistio Twitter kaok bi se obratio Gerrardu.

– Jedan od njegovih najvećih uspjeha po meni je taj što toliko dugo ima istu frizuru jer je jako teško ignorirati trendove i ostati vjeran istoj frizuri – napisao je Barton.

Gerrardov bivši suigrač iz reprezentacije, David Beckham, u samo je jendoj riječi sažeo cijelu kairjeru Liverpoolovog kapetana – ‘vjernost’.

View this post on Instagram

Loyalty…

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

 

Za najkontroverzniju poruku odabrana je ona BiH reprezentativca Asmira Begovića koji je Gerrarda prozvao najboljim igračem u povijesti Premier klige. Na to mu je BBC odgovorio da se njim ne bi složili Thierry Henry, Frank Lampard i Ryan Giggs. malo poslije Begović je promijenio svojunm poruku.

begovic